Over mij

Mijn foto
Hallo leuk dat je mijn blog bezoekt, wil me even voorstellen ik ben Sienie ben al 41 jaar getrouwd met een lieve man,en heb ook 2 zoons en 7 kleinkinderen,mijn hobby,s zijn schilderen kaarten maken,en scrappen,sinds ik afgekeurd ben kom ik tijd te kort ;)zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat op mijn blog.

donderdag 7 april 2011

Ik ben met deze kaart begonnen maar ik zie dat ik toch nog niet genoeg inspiratie had hihi,de rose hartjes heb ik geembosd met WOW powder,de witte roosjes heb ik in Duitsland gekocht,papier is van Action,en pons op de beurs gekocht met een set voor te embossen,dus dat is nog ff oefenen,hoop dat ik het weekend wat meer inspiratie heb,toen wij terug kwamen uit Duitsland hoorde ik dat mijn vader in het ziekenhuis lag dus nog niet veel tijd gehad,ik ga weer vol goede moed verder groetjes allemaal en bedankt voor jullie bezoekjes.

5 opmerkingen:

 1. Hallo Sienie,

  Alle handgemaakte kaarten(projecten) zijn mooi hoor. Of het iemand zijn smaak is dat is een ander verhaal. Iedereen doet zijn best om er op zijn of haar manier iets moois van de maken met de materialen die hij/zij tot z'n beschikking heeft. Dus ik vind jou kaartje wederom prachtig. En die inspiratie komt wel weer hoor, ik hoop dat het inmiddels weer iets beter gaat met je vader.
  Veel plezier met je spulletjes.

  Groetjes, en ee fijn weekend,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sienie, lief kaartje en kleurtjes. De inspiratie komt vast wel weer terug, misschien even geduld en hoop dat het snel weer wat beter gaat met je vader.

  Groetjes en fijn weekend,

  Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel Ellen en Corine komt zeker goed en het gaat iets beter met mijn vader dank jullie voor de lieve woorden.

  gr Sienie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sienie, het is een heel lief kaartje geworden hoor. Ik vind de vlinder heel erg mooi. Veel sterkte voor je vader, hopenlijk is hij er gauw weer uit.
  groetsels Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sienie,

  wat een lief en mooi kaartje geworden
  en vind de vlinder heel erg mooi. Veel sterkte voor je vader, hopelijk is hij er gauw weer uit.

  liefs
  Manuela

  BeantwoordenVerwijderen