Over mij

Mijn foto
Hallo leuk dat je mijn blog bezoekt, wil me even voorstellen ik ben Sienie ben al 41 jaar getrouwd met een lieve man,en heb ook 2 zoons en 7 kleinkinderen,mijn hobby,s zijn schilderen kaarten maken,en scrappen,sinds ik afgekeurd ben kom ik tijd te kort ;)zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat op mijn blog.

zaterdag 12 februari 2011

Hoera ik heb van Marjolein een Award gekregen! Als ondersteuning voor beginnende bloggers.Wie weet volgen er nu meer ;)

Nu moet ik het volgende doen: een verwijzing naar het blog van wie ik de Award heb gekregen,zie hierboven, en een reactie plaatsen en bedanken(wel zo aardig)en een afbeelding van Liebster Blog op je eigen blog plaatsen.
Daarna mag ik 3-5 Dames uitkiezen die een Award verdienen.Het is de bedoeling dat het dames zijn die nog niet zo veel volgers hebben en het dus verdienen om even in het zonnetje gezet te worden.
Aangezien ik nog niet zoveel volgers heb moet ik dat gaan uitzoeken. Zorg ervoor dat je een koppeling maakt naar de blogs van de gekozen dames.Degene die ik gekozen heb zijn :

*Astrid
*Bianca
*Ellen

IK hoop dat jullie deze Award willen accepteren en ook weer elk 3-5 bloggeers in het zonnetje willen zetten,je moet er wel even wat voor doen maar dan heb je wel een Award.

Ik wens iedereen een fijn knutsel weekend.

lieve groetjes Sienie

4 opmerkingen:

 1. Ohhhh dank wel hoor Sienie, voor deze award, ik zal hem er snel opzetten, en jij ook gefeliciteerd met je award.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sienie,

  van harte gefeliciteerd met je Award!

  Liefs Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Sienie,

  Heel mooi Blog heb je met hele mooie creatie's. Heel erg bedankt voor je prachtige Award om mij eens in het zonnetje te zetten.

  Groetjes en een fijne zondag,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Sienie wat ontzettend lief. Helaas heb ik je berichtje niet eerder kunnen lezen. Ik ga hem gelijk op mijn blog zetten.
  Groetjes,
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen